Lækkert kryddersmør med persille og hvidløg. Det er skønt at servere i en bagt kartoffel, på et hjemmebagt flutes eller som tilbehør til en god grillet bøf.
Forb. tid 5 minuttermin
Tilb. tid 0 minuttermin
Samlet tid 5 minuttermin
Antal 4personer
Ingredienser
150gsmør, blødt
3fedhvidløg
3spskpersille
Sådan gør du
Tag smørret ud i god tid, så det kan nå at blive blødt inden du skal blande det.
150 g smør
Pres hvidløg i en hvidløgspresser og hak persillen fint.
3 fed hvidløg, 3 spsk persille
Bland smør, hvidløg og persille godt sammen, jeg bruger en gaffel til at blande det med.
Rul smørret ind i et stykke bagepapir eller husholdningsfilm hvis du vil lave en aflang form du kan skære af. Alternativt kan du komme smørret i en skål. Sæt smørret på køl indtil det skal serveres.