Lækre friske figner som bliver bagt i ovnen med gedeost, skinke og lidt honning. De er skønne som tapasret eller som en lille forret eller appetizer her om efteråret.
Forb. tid 5 minuttermin
Tilb. tid 10 minuttermin
Samlet tid 15 minuttermin
Antal 4personer
Ingredienser
4figner
50ggedeost
2skiverparmaskinke, eller lignende
2tskhonning
Sådan gør du
Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
Vask fignerne, og skær det øverste af toppen af. Skær et dybt kryds i hver figne, og sæt dem i et ovnfast fad.
4 figner
Fordel gedeosten i fignerne, og kom en halv skive skinke i toppen af hver figne.
50 g gedeost, 2 skiver parmaskinke
Slut af med at komme lidt honning på toppen, og sæt dem så i ovnen.
2 tsk honning
Bag fignerne i cirka 10 minutter ved 180 grader varmluft indtil osten er blød og skinken på toppen er sprøde. Server dem straks.