Opskrift på grillede gulerødder med baconNemt lækkert tilbehør til alt fra grillen. De nemme gulerødder med sprød bacon og ahornsirup kan serveres til både kød, fisk og fjerkræ.
Forb. tid 10 minuttermin
Tilb. tid 15 minuttermin
Samlet tid 25 minuttermin
Antal 4personer
Ingredienser
16gulerødder, små
16skiverbacon
1spskfrisk timian, hakket
1dlahornsirup
Sådan gør du
Grillen forvarmes til middel varme.
Gulerødderne vaskes derefter i koldt vand. Hvis man ikke bryder sig om skrællen, man man sagtens skrælle dem.
16 gulerødder
Dub gullerødderne tørre med et viskestykke eller køkkenrulle. Derefter vikles der en skive bacon om hver gulerod.
16 skiver bacon
Gulerødderne placeres nu på den forvarmede grill på direkte varme. Grill dem til baconen begynder at blive gylden og sprød. Vend dem flere gange undervejs,
De sidste par minutter pensles gulerødderne med ahornsirup, så de får en lækker glasering.
1 dl ahornsirup
Kom gulerødderne på et fad og drys med masser af frisk timian.