Opskrift på dalgona kaffeServeres varm eller kold som Dalgona Latte eller Dalgona iskaffe
Forb. tid 15 minuttermin
Samlet tid 15 minuttermin
Antal 2glas
Ingredienser
Dalgonaskum:
2spskinstant kaffe
2spsksukker
2spskvand, kogende
Serveres med:
4dlmælk
Isterninger, Hvis den serveres som iskaffe
Sådan gør du
Dalgonaskum:
Pisk alle ingredienserne til skummet med en håndmixer i 2-3 minutter indtil du får en lækker fast skum. Du kan også piske det i hånden, men det tager noget længere tid.
2 spsk instant kaffe, 2 spsk sukker, 2 spsk vand
Servering:
Vælg om du vil servere din Dalgona varm som Latte eller kold som Iskaffe.Varm Dalgona LatteLun og skum mælken med en mælkeskummer. Fyld dine glas med 3/4 varm mælk, og top med 1/4 Dalgonaskum. Server straks.Kold Dalgona IskaffeKom 3-4 isterninger i glassene, og fyld herefter op med 3/4 kold mælk. Top med 1/4 dalgonaskum og server straks.
4 dl mælk, Isterninger
Kaffen skal omrøres inden den drikkes, da skummet smager meget bittert i sig selv.
Tip: Pynt med hakket mørk chokolade eller et drys kakao på toppen