Forbered dressingen. Alle ingredienserne kommes i en skål og piskes sammen. Lad dressingen trække til den skal bruges.
Aspargesene klargøres. Knæk enderne af og skyld dem i koldt vand. Lad dem derefter dryppe af.
Aspargesene smøres ind i olie, og grilles efterfølgende ved høj varme i Ca. 5 minutter. Dette kan også gøres på grillpande. Når aspargesene er kølet af, skæres de i stykker á Ca. 2 cm.
Den røde peber grilles ligeledes i ovn under grill, eller på gasblus til skallen er blevet sort. Peberfrugten kommes derefter i en plastikpose og lukkes. Lad den trække 5 minutter. Fjern derefter skal og kerner. Skær peberfrugten i tern.
Cherrytomaterne skylles i koldt vand og deles derefter i kvarte.
Rødløget skæres i tynde bøde. Find en stor skål frem og kom derefter asparges, rød peber, rødløg, oliven, tomater samt oregano i. Bland det sammen.
Hæld dressingen over grøntsagerne og blande det hele. Slut af med at drysse fetaost over.