Go Back
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
portioner
Smaller
Normal
Larger
Bananmuffins med chokolade opskrift
Lækre svampede muffins med banan og chokoladestykker
Forb. tid
10
minutter
min
Tilb. tid
20
minutter
min
Samlet tid
30
minutter
min
Antal
12
stk
Ingredienser
100
g
smør
2
stk
æg
125
g
sukker
2
tsk
bagepulver
200
g
hvedemel
3
stk
bananer
,
gerne overmodne
100
g
chokolade
,
mørk eller lys
Sådan gør du
Smelt smør i en gryde, og lad det køle af.
Pisk æg og sukker luftigt. Tilsæt smeltet smør.
Bland mel og bagepulver, og vend det sammen med æg, sukker og smør.
Mos bananerne og hak chokoladen groft. Vend det forsigtigt i dejen.
Fyld dejen i 12 muffinsforme.
Bag dine muffins i midten af ovnen ved 200 grader i 15-20 minutter.
Stik i en muffin med en kødnål for at tjekke om den er færdig. Hænger dejen ved nålen når du trækker den op, så skal de bage lidt længere.
Tag dine muffins ud af ovnen når de er færdigbagte, og sæt dem på en rist for at køle lidt ned. Spises lune eller kolde.
Hvad skal du huske til næste gang?
Klik her for at tilføje dine egne noter
Ernæringsinformation
Kalorier:
240
kcal
Kulhydrater:
35
g
Protein:
3
g
Fedt:
11
g
Mættet fedt:
6
g
Kolesterol:
45
mg
Natrium:
153
mg
Kalium:
158
mg
Fibre:
2
g
Sukker:
18
g
A-vitamin:
267
IU
C-vitamin:
3
mg
Calcium:
57
mg
Jern:
1
mg
Vilkår for beregning af ernæringsdata
Har du prøvet opskriften?
Tag os med
@madformadelskere
og brug
#madformadelskere