Kom alle ingredienserne til marinaden i en morter, eller i en minihakker og stød/hak det til det er en sammengenhængende tyk masse.
Puds lammekøllen og dup den helt tør med køkkenrulle. Smør den nu ind i marinade og pak den i en plastikpose, eller vakuumpak den den. Lad den trække i marinaden i min. 2 timer, bedst til dagen efter.
Grilltid: Forvarm grillen til 180 - 190 grader.
Tag lammekøllen ud af køleskabet og bind den op med kødsnor, det skal bare bruges til at holde på rosmarinen og tjener ikke andet foremål. Stik rosmarinkviste ind under kødsnoren hele vejen rundt om lammekøllen. Kom nu lammekøllen på dit rotisseri.
Lammekøllen skal tilberedes ved indirekte varme. Placer nu dit rotisseri med lammekøllen i grillen, og tilbered den i 1,5 - 2 timer, eller til kernetemperaturen er 60-62 grader. Her burde lammekøllen stadig være rosa.Hvis man ikke har et rotisseri, placeres lammekøllen på grillen og grilles ved indirekte varme, husk at holde øje med den og vend den undervejs.
Når man har nået den ønskede temperatur, tages lammekøllen af grillen. Lad den trække på et skærebræt i 20 minutter inden den skæres ud og serveres.