Start med at rengøre kyllingerne grundigt. Fjern indmad og fjer.
Kom salt ind i kyllingerne. Snør derefter kyllingerne med madsnor, så lår og vinger bliver holdt ind til kroppen.
Bland alle ingredienserne til krydderiblandingen i en skål.
Smør kyllingerne ind i olivenolie, fordel grillkrydderiet ud over kyllingerne og brug hænderne til at gnide det godt ind.
Forvarm grillen til 180 - 200 grader. Kyllingen skal tilberedes ved indirekte varme.
Kom kyllingerne på rotisseriet, eller risten. Kom rotisseriet eller risten i den forvarmede grill. Placer evt. en drypbakke under kyllingerne og start rotisseriet.
Grill kyllingerne i 45 - 70 minutter, eller til kernetemperaturen er 75 grader.
Holdt godt øje med temperaturen på kyllingerne, den må absolut ikke være rosa, men der er heller ikke noget mere kedeligt end tør kylling, så det er vigtigt at man følger godt med undervejs.
Tag kyllingerne af grillen og lad dem hvile i 15 - 20 minutter inden de skæres i passende stykker og serveres.