2pakker bacon, eller tilsvarende mængde af den hjemmerøgede
Farsen:
1kghakket oksekød
2æg
1løg
1rød peberfrugt
1lillerød chili
1spskoregano
4spskTomatpure, eller BBQ sauce
1spskpaprika
2tsksalt
Peber, efter smag
Sådan gør du
Start med hakke løget meget fint, det kan evt. rives på et rivejern hvis man ikke lige orker håndarbejdet med kniven. Hak den røde peber fint og kom det sammen med de øvrige ingredienser til farsen i en stor skål og rør det grundigt sammen, hvis man skulle have en køkkenmaskine, så brug evt. den.
Lad farsen trække i køleskabet en times tid inden den skal bruges.
Skyl broccolien under hanen, dup den tør med et viskestykke og skær stokken af. Placér broccolien i et ildfast fad eller en foliebakke. Nu skal broccolien pakkes ind i farsen, sørg for at fordele det så det bliver et jævnt lag. Slut af med at pakke det hele ind i bacon som på billedet.
Tilbered det på grillen eller i ovenen ved 190 grader i ca. 1 time. Hvis man er i tvivl om den er færdig, så stik i den med en kniv, man kan mærke om broccolien er blevet mør. Når den er færdig, skal den lige hvile i 10 min.