Fastelavnsboller af wienerbrød med den gode smag af lemon meringue pie. At bruge de færdige frosne fastelavnsboller, er en nem måde at lave fastelavnsboller på, og så smager de rigtig godt. Her fyldt med flødeskum, lemon curd og brændt marengs.
Start med at bage fastelavnsbollerne efter anvisningen på pakken. Lad dem køle af, og del dem på midten.
4 frosne fastelavnsboller
Pisk fløden til flødeskum, og fyld den på en sprøjtepose.
2 dl piskefløde
Lav marengsen ved at piske æggehviderne stive (brug elpisker eller røremaskine med piskeris på). Tilsæt herefter sukker en skefuld af gangen mens du pisker. Pisk til marengsen er blank og sej og den laver bløde toppe som kan holde formen. Fyld marengsen på en sprøjtepose.
2 æggehvider, 100 g sukker
Så skal fastelavnsbollerne samles. Start med at sprøjte en krans med flødeskummen rundt i kanten af underbollen. Fyld herefter ca 2 spsk. lemon curd i midten. Sprøjt marengstoppe rundt i kanten ovenpå flødeskummen, og brænd herefter marengsen med en gasbrænder. Sæt til sidst overbollen oven på.
1 ½ dl lemon curd
Kom flormelis og et par dråber frugtfarve i en skål, og rør så lidt vand i indtil du har en sej tyktflydende glasur. Pynt fastelavnsbollerne med glasuren.
1 dl flormelis, Gul frugtfarve, Vand
Server straks fastelavnsbollerne, eller opbevar dem på køl til de skal spises.