300gsvampe, evt. shitake eller champignon, renset og halveret.
1pkramennudler eller lignende til 4 personer, tilberedt efter anvisningerne på pakken.
4stkkogte æg
1pksukkerærter, skyllet og skåret i tynde skiver.
1gulerod, skåret i meget tynde stave.
3forårsløg, renset og skåret i tynde skiver.
2økologisk lime, skåret halveret og skåret i skiver
1/2spidskål, skåret i meget tynde skiver på mandolinjern.
4babymajs, forkogte eller fra dåse
1rød chili, skåret i tynde skiver
250grest oksekød (her vist med mørbrad), eller alternativt en flanksteak tilberedt på pande og skåret i tynde skiver.
Sådan gør du
Bland alle ingredienserne til suppen i en stor gryde og bring det i kog. Skru ned for suppen og lad den simre i 20 minutter.
Nu skal suppen sies over i en anden gryde, kasser det du sier fra. Tilsæt herefter svampene og lad dem simre med ved svag varme i 15 minutter.
Fordel nudlerne i suppeskåle. Skær oksekødet i skiver/strimler og anret skiverne i skålene. Anret det andet fyld til suppen i skålene efter smag og hæld den varme suppe over. Slut af med at komme et kogt æg på. Server med det samme.