1tskfrisk gurkemeje, fint revet. Kan erstattes af stødt gurkemeje i samme mængde
350gkyllingefilet
1stkrød peber, skåret i fine tern
2stkæg
1spsksoya
1spskfish sauce
1spskoyster sauce
2spsksweet chili sauce
300gedamame bønner, uden skal
Sådan gør du
Kog risene efter anvisningen på pakken. Skyl risene inden de skal koges. Når de er færdige stilles de til siden.
Kom edamame-bønnerne i kogende vand og lad vandet koge op. Hæld vandet fra og stil dem til siden.
Varm olien op i en pande eller wok. Tilsæt hvidløgene, ingefær samt gurkemeje. Steg det et minuts tid, til det har givet smag til olien. Tilsæt kyllingen og steg det til det er gennemstegt.
Tilsæt den røde peber og steg det yderligere i et par minutter.
Tilsæt risene vend det grundigt så det ikke brænder på. Steg i ca. 4 minutter.
Skrab risene væk fra det ene hjørne og slå de 2 æg ud. Bland æggemassen sammen med risene og steg et minuts tid. Tilsæt bønnerne og vend det hele sammen.
Tilsæt oystersauce, fishsauce, soya samt sweet chili sauce og bland det hele grundigt sammen.