Hæld kikærterne fra dåsen i en si, og skyl dem godt under rindende vand. Lad dem dryppe af og kom dem i en skål med olie, majsmel og krydderier. Bland det hele godt sammen og hæld kikærterne ud på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag dem i ovnen ved 180 grader i 45-60 minutter indtil de er sprøde. Lad dem køle ned og opbevar dem i en lufttæt beholder indtil de skal bruges.
Bagte gulerødder
Vask gulerødderne godt, skræl dem hvis det er nødvendigt. Skær dem i halve på langs, og kom dem i et indfast fad med olie og krydderier. Bag gulerødderne ved 190 grader i ca. 30 minutter til de er møre men stadig har bid.
Dressing
Bland alle ingredienserne til dressing godt sammen, og lad den trække i køleskabet indtil servering.
Anretning
Anret salaten på et fad. Læg de bagte gulerødder ovenpå og fordel granatæblekernerne over. Hæld dressingen ud over salaten, og drys til sidst de sprøde kikærter ud over lige inden servering.