Go Back
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
portioner
Smaller
Normal
Larger
Frugtsalat med råcreme
Opskrift på frugtsalat med råcreme
Frugtsalat eller abemad som det også kaldes, er en dejlig nem og børnevenlig dessert, som kan serveres hele året rundt. Du kan bruge den type frugt og de bær i bedst kan lide.
Forb. tid
10
minutter
min
Tilb. tid
0
minutter
min
Samlet tid
10
minutter
min
Antal
4
personer
Ingredienser
1
kg
blandet frugt
,
fx. banan, ananas, kirsebær, blommer, pærer, æbler, vinduer
100
g
mørk chokolade
Råcreme:
4
æggeblommer
50
g
sukker
1
vaniljestang
2
dl
piskefløde
Sådan gør du
Skær frugten ud i mundrette bidder. Hak chokoladen groft.
Råcreme:
Pisk æggeblommer, vaniljekorn og sukker til en luftig æggesnaps.
Pisk fløden til en let flødeskum.
Vend flødeskummen og æggesnapsen sammen uden at slå luften ud af cremen. Jeg vender forsigtigt råcremen rundt med en dejskraber af silikone.
Server frugten med råcreme til og toppet med hakket mørk chokolade.
Hvad skal du huske til næste gang?
Klik her for at tilføje dine egne noter
Ernæringsinformation
Serving:
1
person
Kalorier:
544
kcal
Kulhydrater:
55
g
Protein:
8
g
Fedt:
34
g
Mættet fedt:
19
g
Flerumættet fedt:
2
g
Enkeltumættet fedt:
10
g
Transfedt:
0.01
g
Kolesterol:
252
mg
Natrium:
27
mg
Kalium:
639
mg
Fibre:
6
g
Sukker:
45
g
A-vitamin:
1867
IU
C-vitamin:
24
mg
Calcium:
90
mg
Jern:
4
mg
Vilkår for beregning af ernæringsdata
Har du prøvet opskriften?
Tag os med
@madformadelskere
og brug
#madformadelskere