Go Back
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
portioner
Smaller
Normal
Larger
Grøn salat med vinaigrette
Opskrift på grøn salat med vinaigrette
Simpel og nem salat, som kan bruges som tilbehør til aftensmaden. Den er god til både kød, fisk og fjerkræ, og du kan med fordel tilsætte andre grøntsager, frugt, bær, nødder og kerner.
Forb. tid
5
minutter
min
Tilb. tid
0
minutter
min
Samlet tid
5
minutter
min
Antal
4
personer
Ingredienser
150
g
grøn salat
,
efter eget valg
20
g
parmesan
40
g
brødcroutoner
Vinaigrette:
2
spsk
olivenolie
1
spsk
æbleeddike
½
tsk
honning
¼
tsk
salt
Peber
Sådan gør du
Vask salaten og anret den på et fad.
Bland alle ingredienserne til dressingen sammen og smag den til.
Hæld dressingen over salaten, og høvl flager af parmesan ud over.
Slut af med at fordele brødcroutoner på toppen, og så er salaten klar til servering.
Hvad skal du huske til næste gang?
Klik her for at tilføje dine egne noter
Ernæringsinformation
Serving:
1
person
Kalorier:
71
kcal
Kulhydrater:
9
g
Protein:
3
g
Fedt:
2
g
Mættet fedt:
1
g
Flerumættet fedt:
1
g
Enkeltumættet fedt:
1
g
Kolesterol:
3
mg
Natrium:
184
mg
Kalium:
82
mg
Fibre:
1
g
Sukker:
1
g
A-vitamin:
465
IU
C-vitamin:
9
mg
Calcium:
72
mg
Jern:
1
mg
Vilkår for beregning af ernæringsdata
Har du prøvet opskriften?
Tag os med
@madformadelskere
og brug
#madformadelskere