Opskrift på djævleægDjævleæg eller deviled eggs er kogte halve æg hvor blommen er taget ud og blandet til en lækker creme med god smag i. Cremen bliver så fyldt tilbage i æggene, og de pyntes med paprika og dild. De er lækre at servere til påskefrokost eller en lækker frokost med familien.
Forb. tid 10 minuttermin
Tilb. tid 10 minuttermin
Samlet tid 20 minuttermin
Antal 12stk
Ingredienser
6æg
½dlmayonnaise
1tsksød fransk sennep
1tskdijonsennep
½tskæblecidereddike
½tsksalt
Peber
Paprika, til pynt
Dild, til pynt
Sådan gør du
Sæt en gryde med vand over. Når vandet koger, kommes æggene i, og koges i 10 minutter. Når tiden er gået, køles æggene ned i koldt vand. Herefter pilles æggene.
De kogte æg deles på langs, og blommen skrabes ud i en skål.
Tilsæt mayonnaise, sennep, æblecidereddike, salt og peber, og mos det hele sammen med en gaffel til cremen er helt jævn.
Fyld cremen tilbage i de halve æg, enten med en ske eller i en sprøjtepose med en stjernetyl hvis du vil have et fint mønster.
Kom et drys paprika og lidt dild på toppen af hvert æg, og så er æggene klar til servering.