Opskrift på karrysalatHjemmelavet karrysalat til sild. Den bedste karrysalat med æg og æble, som er let og syrlig, og passer perfekt til en sildemad til påskefrokost eller julefrokost. Lav den gerne nogle timer før den skal serveres, så den kan trække lidt i køleskabet inden servering.
Forb. tid 10 minuttermin
Tilb. tid 10 minuttermin
Samlet tid 20 minuttermin
Antal 4personer
Ingredienser
3æg
1æble
1rødløg
1spskkapers
3syltede cornichoner
1dlmayonnaise
1dlcreme fraiche
2tskkarry
½bdtpurløg
½tsksukker
1tsksalt
Peber
Sådan gør du
Kom æggene i en gryde med kogende vand, og kog dem 10 minutter. Køl herefter æggene ned i koldt vand, og pil dem når de er kolde. Skær de hårdkogte æg i tern.
Skær æble i små tern. Hak rødløget fint. Hak kapers og cornichoner.
Bland mayonnaise og creme fraiche sammen med karry, sukker, salt og peber.
Klip purløget fint, og bland det i dressingen sammen med æg, æble, rødløg, kapers og cornichoner.
Smag til med ekstra salt, peber og sukker hvis nødvendigt. Pynt eventuelt med ekstra purløg på toppen.