Opskrift på karrysildHjemmelavede karrysild med æble, rødløg, kapers og dild. Det er lækre karrysild at sætte på bordet til påskefrokost eller julefrokost eller bare som en lækker søndagsfrokost med et godt stykke hjemmebagt rugbrød og et hårdkogt æg til.
Forb. tid 15 minuttermin
Tilb. tid 0 minuttermin
Samlet tid 15 minuttermin
Antal 4personer
Ingredienser
4marinerede sildefileter, svarende til cirka 300 gram
1dlcreme fraiche
4spskmayonnaise
1æble
½rødløg
2spskkapers
2tskkarry
1tsksukker
½tsksalt
Peber
1bdtdild
Sådan gør du
Tag de marinerede sildefileter op af lagen, og lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle.
4 marinerede sildefileter
Hak rødløget fint. Skær æblet i små tern. Hak kapers og dild. Gem lidt af dilden til pynt.
1 æble, ½ rødløg, 2 spsk kapers, 1 bdt dild
Bland creme fraiche med mayonnaise. Tilsæt hakket rødløg, æble, kapers og dild, og smag til med karry, salt, peber og sukker.
Skær de afdryppede marinerede sildefileter op i mindre bidder på cirka 2 cm. Vend sildestykkerne i karrydressingen, og pynt med dild og eventuelt kapers eller kapersbær.