Opskrift på sennepssildHjemmelavede sennepssild med dild, rødløg og kapers er skønne på et stykke rugbrød til påskefrokost eller julefrokost. De er nemme at lave, og de smager fantastisk godt.
Forb. tid 15 minuttermin
Samlet tid 15 minuttermin
Antal 4personer
Ingredienser
4marinerede sildefileter, svarende til cirka 300 gram
1dlcreme fraiche
4spskmayonnaise
1rødløg, halvdelen til pynt
2spskkapers
½dlfrisk dild
2spskgrov sennep
2spsksød sennep
2spskdijonsennep
1tsksukker
½tsksalt
Peber
Sådan gør du
Tag de marinerede sildefileter op af lagen, og lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle.
Hak halvdelen af rødløget fint. Hak kapers og hak dild. Gem den anden halvdel af rødløget og lidt af dilden til pynt.
Bland creme fraiche med mayonnaise og de forskellige slags sennep. Tilsæt hakket rødløg, kapers og dild, og smag til med salt, peber og sukker.
Skær de afdryppede marinerede sildefileter op i mindre bidder på cirka 2 cm. Vend sildestykkerne i dressingen, og pynt med rødløg i tynde både og dild.