Opskrift på æggesalatHelt klassisk pålægssalat med æg, karry og karse. Den smager skønt og er mild i smagen, så hele familien elsker den. Server den på et stykke rugbrød eller i sandwich. Den er et must på bordet til påskefrokost eller julefrokost.
Forb. tid 10 minuttermin
Tilb. tid 10 minuttermin
Samlet tid 20 minuttermin
Antal 4personer
Ingredienser
4æg
3spskcreme fraiche
1spskmayonnaise
½bakkekarse
1tskkarry
Salt
Peber
Sådan gør du
Bring en gryde med vand i kog. Tilsæt æggene, og lad dem koge 10 minutter. Hæld dem derefter over med koldt vand, og pil de hårdkogte æg. Du kan med fordel koge æggene i god tid, så de er helt kolde når de skal bruges.
4 æg
Bland dressingen af creme fraiche og mayonnaise. Klip karsen af, og bland den i dressingen sammen med karry, salt og peber. Smag dressingen til med ekstra karry, salt og peber hvis det er nødvendigt.