Opskrift på panerede kalkunschnitzlerLækre og sprøde kalkunschnitzler på panden med brunet smørsauce med kapers og citron. Det er skøn hverdagsmad som hele familien elsker herhjemme. Server schnitzler af kalkun med ovnbagte kartofler eller andet tilbehør.
Forb. tid 10 minuttermin
Tilb. tid 25 minuttermin
Samlet tid 30 minuttermin
Antal 4personer
Ingredienser
500gkalkunschnitzler
50gsmør
2spskolivenolie
Panering
2dlhvedemel
3æg
3dlrasp
100gparmesan
Salt
Peber
Smørsauce med citron
125gsmør
2spskkapers
1spskfrisk persille
½citron, øko
Sådan gør du
Start med at forberede kalkunschnitzlerne. De bankes ud den ønskede tykkelse og stilles til siden så de er klar til panering.
I en dyb tallerken kommes melet, og vend det sammen med salt og peber. I en anden dyb tallerken slås de 3 æg ud og piskes let sammen. I et fad kommes rasp og blandes med revet parmesan, og så er man klar til panering af kalkunschnitzlerne.
I en stor pande smeltes smørret sammen med olivenolien ved middel varme.
I mens smørret og olien varmes op, paneres schnitzlerne. Vend dem først i mel og ryst dem af, dernæst dyppes de i de sammenpiskede æg og til sidst vendes de i rasp med parmesan. Gentag processen for alle schnitzlerne.
Kom nu de panerede kalkunschnitzler på panden og steg dem ved middel varme i 6-7 minutter på hver side, eller til de er gyldne og sprøde. Krydder dem med salt og peber under stegningen.
Når schnitzlerne er færdige, tages de op af panden og placeres i et fad. Gentag processen for de resterende schnitzler.
Imens schnitzlerne steges, forberedes smørsaucen. I en pande smeltes smørret ved høj varme til det bruner, kom hakkede kapers, hakket persille, samt saft og skal fra citron i. Rør rundt og tag saucen af varmen så den ikke brænder på.
Server de panerede kalkunschnitzler sammen med den brunede smørsauce og ovnbagte kartofler eller andet tilbehør.