Opskrift på lo mein med svinekødLo mein er en lækker og smagsfuld nudelret, lige som du kender den fra den lokale Kinesiske. Det smager rigtig godt og tager under en halv time fra du starter til der står mad på bordet. Du kan nemt skifte grøntsagerne ud med andre.
Start med at forberede saucen. Alle ingredienserne kommes i en skål og piskes sammen. Smag det til og stil det til siden.
Forbered svinekødet. Skær de i tynde strimler og stil dem til siden.
Grøntsagerne forberedes. Guleroden skælles og skæres i tynde strimler. Løget pilles, deles i 2 og skæres i tynde skiver. Peberfrugten renses for kerner og skæres derefter i tynde strimler. Broccolien deles i mindre buketter.
Pil hvidløgene og hak dem. Den friske ingefær skrælles med en ske og den rives fint.
I en gryde bringes vand i kog, og æggenudlerne kommes i. Kog dem efter anvisningerne på posen. Når de er færdige hældes de op i en si eller et dørslag. Lad vandet dræne fra.
Samtidig med at nudlerne koges, varmes olien op i en stor pande eller i en wok. Ved høj varme svitses nu først svinekødet ved høj varme. Det sidste minut kødet er på panden tilsættes det fintrevne ingefær og hvidløg.Når svinekødet er svitset færdigt, tages det af panden og stilles de til siden.
Resten af olien varmes op til høj varme i panden eller wokken. Svits nu først gulerødderne et minuts tid, derefter tilsættes peberfrugterne og svitses med i et par minutter. Tilsæt den fint skårne spidskål og svits den med i et minuts tid.
Kom sukkerærter, samt broccoli i panden og svits det med i et par minutter.Når grøntsagerne er svitset, kommes kødet tilbage i panden. vende det hele rundt.
Kom de forkogte nudler i panden og skru lidt ned for varmen tilsæt saucen og vend nu det helt forsigtigt rundt, så saucen fordeles. Varm retten igennem, smag den til, og server straks.