Go Back
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
portioner
Smaller
Normal
Larger
Suppe fra Toscana opskrift
Nem og fyldig italiensk minestronesuppe
Forb. tid
10
minutter
min
Tilb. tid
45
minutter
min
Samlet tid
55
minutter
min
Antal
4
personer
Ingredienser
1
spsk
Olivenolie
,
til stegning
200
g
bacon
,
skåret i fine tern
1/2
spidskål
,
kan erstattes af iceberg-salat
1
fed
hvidløg
1
løg
1
gulerod
1
stængel
bladselleri
1
dåse
hakkede tomater
1
dåse
bønner i tomatsovs
1,5
tsk
tørret timian
1,5
tsk
tørret basilikum
1,5
tsk
tørret rosmarin
1,5
L
grøntsagsbouillon
,
Og det er helt ok at bruge terninger!
2
dl
pasta
,
der passer til suppe
Salt
Peber
Sådan gør du
Start med at forberede grøntsagerne. Løg og hvidløg hakkes fint og gulerod og bladselleri skæres i tern. Spidskål eller salat skæres i strimler.
1 fed hvidløg,
1 løg,
1 gulerod,
1 stængel bladselleri,
1/2 spidskål
Kom lidt olie, grøntsagerne og krydderurter i en tykbundet gryde og steg dem ved svag varme i ca. 5 min. Tilsæt den fintskårne bacon og steg det i yderligere 10 min.
1 spsk Olivenolie,
200 g bacon,
1,5 tsk tørret timian,
1,5 tsk tørret basilikum,
1,5 tsk tørret rosmarin
Tilsæt hakkede tomater, bønner i tomatsovs og grøntsagsbouillon og lad det simre under låg i 20 - 30 min.
1 dåse hakkede tomater,
1 dåse bønner i tomatsovs,
1,5 L grøntsagsbouillon
Kom pastaen i og kog den med til den er færdigtilberedt, smag til med salt og peber. Server suppen rygende varm med et godt brød til.
2 dl pasta,
Salt,
Peber
Hvad skal du huske til næste gang?
Klik her for at tilføje dine egne noter
Ernæringsinformation
Kalorier:
678
kcal
Kulhydrater:
95
g
Protein:
25
g
Fedt:
24
g
Mættet fedt:
8
g
Flerumættet fedt:
4
g
Enkeltumættet fedt:
10
g
Transfedt:
0.1
g
Kolesterol:
47
mg
Natrium:
3382
mg
Kalium:
1256
mg
Fibre:
16
g
Sukker:
11
g
A-vitamin:
3656
IU
C-vitamin:
18
mg
Calcium:
183
mg
Jern:
6
mg
Vilkår for beregning af ernæringsdata
Har du prøvet opskriften?
Tag os med
@madformadelskere
og brug
#madformadelskere