Opskrift på stir fry med kylling og peberfrugterLynstegt kylling og peberfrugt i en lækker asiatisk sauce. Server med ris og et drys hakket forårsløg. Nem asiatisk aftensmad på under 30 minutter.
Risene koges efter anvisningerne på posen. - Imens risene trækker laves resten af retten.
Kyllingebrysterne skæres ud i tynde skiver på tværs af fibrene i kødet og derefter i strimler.
Kom brun farin, soyasauce, oyster sauce, sesamolie, ketchup samt maizena i en skål og pisk det grundigt sammen og stil det til siden.
Skær peberfrugterne i strimler. Hak chili og hvidløg fint, og riv ingefæren fint.
Varm halvdelen af olien op i en stor pande eller wok. Kom strimlerne af peberfrugt i den varme olie og svits dem ved middelhøj varme i 2 - 3 minutter.
Når peberfrugterne er svitset tages de af panden og stilles til siden i en skål.
I samme pande varmes resten af olien op til høj varme. Lynsteg nu strimlerne af kyllingekød ved høj varme i 3-4 minutter, eller til det er brunet af. Til sidst tilsættes det hakkede hvidløg, chili samt revet ingefær og svitses med et minuts tid.
Kom de svitsede strimler af peberfrugt tilbage i panden til kyllingekødet og tilsæt saucen du startede med at lave. Skru ned for varmen og lad det simre i et par minutter til den bliver tyk. Til sidst tilsættes sesamfrø og det hele vendes rundt inden det serveres. - Hvis saucen bliver for tyk tilsættes en smule vand.
Server det lynstegte kylling med de kogte ris eller risnudler.