Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
portioner
Smaller
Normal
Larger
Majskolber sous vide opskrift
Saftige og sprøde majskolber
Forb. tid
5
minutter
min
Tilb. tid
35
minutter
min
Antal
4
personer
Udstyr
Sous vide stav eller kar
Vakuumpakker
Vakuumpose
Ingredienser
4
stk
majskolber
100
g
smør
1
tsk
salt
Sådan gør du
Forvarm sous vide badet til 83 grader.
Pil skrællen af majskolberne.
Kom den i en vakuumpose sammen med smørret. Vakuumer posen.
Kom posen i det varme vand og giv dem ca. 35 minutter.
Skær posen op og server majskolberne rygende varme med ekstra smør og salt.
Hvad skal du huske til næste gang?
Klik her for at tilføje dine egne noter
Vilkår for beregning af ernæringsdata
Har du prøvet opskriften?
Tag os med
@madformadelskere
og brug
#madformadelskere