Læg husblas'en i koldt vand i en skål i ca. 5 min. Kog i mens fløden op med sukker og vaniljepasta. Lad fløden småkoge et par minutter, tag den så af varmen.
Vrid husblas'en, og kom den i den varme fløde. Rør rundt med en ske indtil husblas'en er opløst.
Lad massen køle lidt ned, inden den hældes på 6 glas, og glassene stilles i køleskabet i minimum 2 timer.
Syltede rabarber
Mens din panna cotta køler ned og sætter sig i køleskabet, kan du lave de syltede rabarber.
Vask dine rabarber og skær dem i skiver på ca 0,5 cm.
Kog vand, rørsukker og vaniljepasta i en gryde indtil sukkeret er helt opløs. Kom så rabarberskiverne i, og giv dem et opkog.
Tag gryden af varmen, og lad rabarberne køle af i lagen. Kom dem i køleskabet indtil servering.
Servering
Tag glassene med panna cotta ud af køleskabet. Kom 1-2 spsk. syltede rabarber på toppen sammen med lidt af lagen inden servering.