Opskrift på butternut squash suppeDenne græskarsuppe med butternut squash eller moskusgræskar, er en lækker og cremet efterårssuppe. Server den med brød, creme fraiche og lidt knas på toppen, og så vil hele familien med garanti sætte pris på den. Serverer du den til halloween, kan du med fordel lave uhyggelige slangebrødstænger til din suppe.
Opvarm olien i en gryde. Skær løg og hvidløg i grove tern. Steg løg og hvidløg til løgene bliver klare. Gå i mens videre med at forberede græskar og gulerødder.
Vask græskar og gulerødder godt, og skær dem i grove tern. Tilsæt dem til gryden med løg, og steg dem i cirka 10 minutter.
Tilsæt timian, sød paprika, ingefær, laurbærblade og grøntsagsbouillon og rør godt rundt.
Lad suppen koge under låg til grøntsagerne er møre. Det tager cirka 20 minutter.
Fjern laurbærbladene, og blend suppen med en stavblender.
Smag suppen til med salt og peber.
Server den varme suppe med creme fraiche, frisk timian og græskarkerner eller topping efter eget valg.