Opskrift på hjemmelavede paninibrødPanini er en italiensk sandwich, der består af brød og fyld af for eksempel skinke og ost, og så skal den bages i en panini-grill. Her får du opskriften på de bedste panini brød til din italienske sandwich.
Forb. tid 30 minuttermin
Tilb. tid 20 minuttermin
Hævetid 2 timert
Samlet tid 2 timert50 minuttermin
Antal 4brød
Ingredienser
160gmælk
½tsktørgær
1tsksukker
30gsmør
½tsksalt
300ghvedemel
Sådan gør du
Lun mælken så den er lillefingervarm. Tilsæt tørgær og sukker og lad blandingen stå i 10 minutter, så gæren bliver aktiveret.
160 g mælk, ½ tsk tørgær, 1 tsk sukker
Smelt smørret og lad det køle ned. Kom mælken med gær og sukker i røremaskinen sammen med smeltet smør, salt og hvedemel og ælt dejen godt til en der jævn, glat og smidig. Det tager cirka 15 minutter.
30 g smør, ½ tsk salt, 300 g hvedemel
Del dejen i 4 lige store stykker.
Udrul hvert stykke dej til et ovalt brød på cirka ½ cm i højden.
Læg brødene på en bageplade og lad dem hæve et lunt sted i 2 timer eller til de er dobbelt så høje.
Varm ovnen op til 175 grader almindelig over- og undervarme.
Bag brødene i 18-20 minutter ved 175 grader, og lad den herefter køle helt ned på en bagerist.
Nu er dine hjemmebagte paninibrød klar til at lave til lækre italienske paninier.