Start med at varme sous vide badet op til 54 grader.
Puds stegen pænt af på bagsiden. Gnid den ind i salt og peber samt rosmarin, timian og hvidløg.
Brun den derefter af ved direkte varme på grillen eller på en meget varm pande. Det er min erfaring at det giver en bedre smag hvis den er brunet af inden den kommer i vakuumposen.
Kom derefter kødet i en vakuumpose, vakuumer og forsejl posen og kom den i sous vide badet ved 54 grader i 5 - 6 timer. Jeg ved at den her filet er mør, så jeg giver den ikke så længe.
Efter de 5 - 6 timer tages posen med stegen op og køles hurtigt ned i vandbad med rindende vand. Når stegen er kølet ned, så er det nemmere at give den anden omgang på grillen uden den bliver overtilberedt. Når stegen er kølet ned kan den også gemmes nogle dage i køleskabet eller fryses ned.
Forvarm en ovn til 250 grader eller grillen. Brun nu stegen af i 10 - 15 min. Tag den ud af ovnen eller af grillen og lad den trække 15 - 20 min. Inden den skæres i skiver og serveres.