Opskrift på wraps med kyllingKyllingewraps med bacon og grøntsager er skønne i madpakken til både børn og voksne. Brug en rest kylling eller kog et par kyllingebryster, så er der nem og lækker frokost til alle. Du kan skifte salat og grøntsager ud med andre typer hvis du synes.
Del hvert kyllingebryst i to, og kom dem i en gryde med rigeligt kogende saltet vand. Lad kyllingen koge i 10 minutter eller til den er gennemkogt. Lad den herefter køle ned, og skær den i mindre stykker eller træk kyllingen fra hinanden med to gafler. Hvis du har en rest kogt eller stegt kylling, kan du sagtens bruge det.
Steg baconen sprød på en pande. Læg den herefter på køkkenrulle, så den kan dryppe af.
Vask salat og agurk, og skær agurken i strimler.
Bland mayonnaise og presset hvidløg, og smag til med salt og peber.
Samling af wraps:
Smør en tortillapandekage med mayonnaise.
Fordel rucola ud over, og herefter stykker af kylling, bacon og agurk. Rul wrappen stramt sammen, og pak den ind i madpapir.
Skær eventuelt wrappen over på midten, og nu er den klar til madpakken.