Opskrift på cheddar dipDenne ostedip er perfekt til en omgang nachos med oksekød eller kylling. Du kan også servere den som dip til majschips eller andre chips. Nachos-dippen er virkelig nem at lave selv, og det tager ikke ret lang tid.
Forb. tid 5 minuttermin
Tilb. tid 5 minuttermin
Samlet tid 10 minuttermin
Antal 4personer
Ingredienser
30gsmør
2spskhvedemel
2,5dlmælk
150gcheddarost
½tsksalt
¼tskchilipulver
Sådan gør du
Smelt smørret i en gryde ved lav varme.
Tilsæt hvedemel og pisk det ud i smørret. Lad det stege et minut inden du går videre.
Pisk mælken i gryden over middel varme. Lad sovsen koge op mens du stadig pisker, lad den koge et minuts tid.
Riv cheddarosten. Tag gryden af varmen, og rør osten i til den er smeltet. Smag til med salt og chilipulver, og nu er sovsen klar til servering.