Go Back
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
portioner
Smaller
Normal
Larger
Sunde bananmuffins
Opskrift på muffins med banan, havregryn og chokolade - til snack, madpakke eller morgenmad!
Forb. tid
5
minutter
min
Tilb. tid
15
minutter
min
Samlet tid
20
minutter
min
Antal
6
muffins
Ingredienser
2
bananer
,
gerne godt modne
2
æg
1
tsk
bagepulver
1/2
tsk
vaniljepasta
30
g
havregryn
50
g
chokolade
,
min 70%
Sådan gør du
Mos bananerne godt med en gaffel.
2 bananer
Bland dem med æg, bagepulver og vaniljepasta.
2 æg,
1 tsk bagepulver,
1/2 tsk vaniljepasta
Kør dine havregryn i en minihakker en blender så de bliver finthakkede, rør dem i dejen.
30 g havregryn
Hak til sidst chokoladen og rør den i dejen.
50 g chokolade
Fyld dejen i 6 muffinsforme, og bag dine muffins ved 175 grader varmluft i ca. 15 minutter.
Hvad skal du huske til næste gang?
Klik her for at tilføje dine egne noter
Ernæringsinformation
Serving:
1
muffin
Kalorier:
111
kcal
Kulhydrater:
14
g
Protein:
3
g
Fedt:
5
g
Mættet fedt:
3
g
Kolesterol:
55
mg
Natrium:
104
mg
Kalium:
221
mg
Fibre:
2
g
Sukker:
7
g
A-vitamin:
104
IU
C-vitamin:
3
mg
Calcium:
61
mg
Jern:
1
mg
Vilkår for beregning af ernæringsdata
Har du prøvet opskriften?
Tag os med
@madformadelskere
og brug
#madformadelskere