Go Back
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
portioner
Smaller
Normal
Larger
Bagt avocado med æg opskrift
En hurtig lille ret til morgenmad eller frokost!
Forb. tid
2
minutter
min
Tilb. tid
18
minutter
min
Samlet tid
20
minutter
min
Antal
1
person
Ingredienser
1
avocado
2
æg
Salt
Peber
1
spsk
purløg
,
hakket
Sådan gør du
Skær avocadoen over på midten og fjern stenen. Fjern lidt mere af avocadoen, så der bliver plads til ægget.
Stil de halve avocadoer i et ildfast fad, placer den evt. i lidt krøllet staniol så de står helt vandret med hullet opad.
Slå et æg ud i hvert hul i de to halve avocadoer og drys med salt og peber.
Bag avocadoerne i 15-18 minutter ved 180 grader til hviden er fast og blommen stadig er let flydende.
Drys æggene med hakket purløg og server straks.
Hvad skal du huske til næste gang?
Klik her for at tilføje dine egne noter
Ernæringsinformation
Serving:
2
halve
Kalorier:
448
kcal
Kulhydrater:
18
g
Protein:
15
g
Fedt:
38
g
Mættet fedt:
7
g
Kolesterol:
327
mg
Natrium:
139
mg
Kalium:
1096
mg
Fibre:
13
g
Sukker:
2
g
A-vitamin:
769
IU
C-vitamin:
20
mg
Calcium:
73
mg
Jern:
3
mg
Vilkår for beregning af ernæringsdata
Har du prøvet opskriften?
Tag os med
@madformadelskere
og brug
#madformadelskere