Opskrift på melon med skinkeMelon med parmaskinke eller en lækker serranoskinke er en skøn lille forret til de varme sommerdage. Det er nemt at lave, og du skal kun bruge ganske få ingredienser. Brug som forret, tilbehør til grillmaden eller til tapas.
Forb. tid 10 minuttermin
Tilb. tid 0 minuttermin
Samlet tid 10 minuttermin
Antal 4personer
Ingredienser
½cantaloupe melon
8skiverparmaskinke, eller serranoskinke
Sådan gør du
Fjern kernerne i melonen, del den i 8 stykker og fjern efterfølgende skallen.
Vikl en skive parmaskinke eller serranoskinke om hver skive melon.
Anret skiverne af melon med skinke på et fad, og server straks eller opbevar dem på køl indtil servering.
Tip: Hvis du vil bruge retten til tapas, kan du lave mindre stykker af melon, og bruge ½ skive skinke pr styk.
Noter
Du kan også bruge andre typer af melon, prøv for eksempel med honningmelon eller galiamelon, der begge har en mildere smag end den smagfulde cantaloupe.