Opskrift på aspargeskartofler i ovnOvnbagte eller ovnstegte aspargeskartofler er bare ren guf. Der behøver ikke så meget andet end olivenolie, salt og lidt rosmarin for at få en fantastisk aspargeskartoffel til din aftensmad. Det er nemt og lækkert tilbehør til en sommermenu eller grillmad.
Forb. tid 5 minuttermin
Tilb. tid 35 minuttermin
Samlet tid 40 minuttermin
Antal 4personer
Ingredienser
1kgaspargeskartofler
½dlolivenolie
2tskgroft salt
2spskfrisk rosmarin
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200 grader.
Vask aspargeskartoflerne godt og lad dem dryppe af.
Kom aspargeskartoflerne i et ovnfast fad. Hæld olivenolie over, drys med salt og hakket rosmarin.
Sæt fadet i ovnen, og giv kartoflerne cirka 35 minutter ved 200 grader eller til kartoflerne er møre. Stik med en kniv eller kødnål, for at mærke om kartoflerne er møre i midten.
Tag fadet ud af ovnen når kartoflerne er færdige, og server dem som tilbehør til din aftensmad. Giv dem eventuelt et drys groft salt eller flagesalt på toppen.