Lav dejen som beskrevet i opskriften i linket i ingredienslisten. Når dejen er klar, rulles eller trykkes den ud til pizzastørrelse. Dejen giver 3-4 pizzaer alt efter størrelse.
Pensel pizzabunden med olivenolie og fordel kartofler skåret i tynde skiver (2mm på mandolinjern).
Bræk mozzarellaen i mindre stykker og fordel det på pizzaen.
Bræk rosmarinen i mindre kvaste og fordel den på pizzaen, hak evt. rosmarin hvis du vil have en bedre fordeling.
Drys pizzaen med groft salt og fordel mindre stykker af lufttørret skinke øverst.
Bag pizzaen på en varm bagesten eller bageplade i ovnen eller på grillen ved 250-275 grader. Den skal have ca. 8-10 minutter men hold godt øje med den. I en varm pizzaovn skal den have 1-2 minutter, husk at vende den jævnligt.
Dryp evt. med lidt olivenolie når den kommer ud af ovnen, og server straks.