Annonce – I samarbejde med True GreensOpskrift på veganske tacos med kikærtefyldBløde tacos med vegansk kikærtefyld med masser af god smag. Det er en hurtig og nem hverdagsret, som også er mættende og sund. Perfekt til en kødfri dag, hvor der skal noget ekstra lækkert plantebaseret mad på bordet.
Opvarm olivenolien på en pande, og tilsæt herefter kikærterne sammen med kikærtekrydderiet.
Lad kikærter og krydderierne svitse 1-2 minutter under omrøring, og tilsæt så tomatpure og vand.
Skru ned for varmen, og lad kikærterne simre i cirka 10 minutter indtil det meste af væsken er fordampet, og saucen er tyknet. I mens forberedes dressingen og grøntsagerne.
Dressing:
Bland alle ingredienserne til vinaigrette-dressingen sammen i en lille skål.
Servering:
Klargør grøntsagerne til serveringen. Snit spidskål fint. Skær avocado i tern eller skiver. Vask og hak koriander, og skær lime i både.
Lun de bløde tacos i ovnen eller på en varm pande.
Server de lune bløde tacos med spidskål og avocado i bunden, et par skefulde kikærtefyld ovenpå, og til sidst dressing og frisk koriander. Dryp frisk limesaft på toppen, og server straks.