Opskrift på grillet fetaSalatost eller Feta på grillen er skønt tilbehør til grillmad. Det er nemt at forberede og tilberede, og serveret med et godt stykke brød eller solmodne tomater, smager det helt forrygende.
Forb. tid 5 minuttermin
Tilb. tid 15 minuttermin
Samlet tid 20 minuttermin
Antal 4personer
Ingredienser
500gfeta, el. salatost i blok
2spskolivenolie
2dlkrydderurter, blandede
1tsksalt
Peber, efter smag
Sådan gør du
Tænd grillen op, og lad den varme op til cirka 200 grader, sat op til indirekte varme.
Del fetaen i to dele, eller så højden cirka bliver 2 cm. Læg fetaen i et ildfast fad eller i alubakker.
Dryp olivenolie over osten, og fordel derefter krydderurterne ovenpå.
Sæt alubakkerne på grillen, og grill osten under låg ved indirekte varme i cirka 15-20 minutter eller til osten er helt blød.
Server straks med et godt brød eller som tilbehør til grillmaden eventuelt sammen med nogle lækre friske tomater fra drivhuset.