Opskrift på fyldte æg med rejerLækre æg med cremet fyld og rejer på toppen! De er både smukke at servere på frokostbordet til påskefrokost eller julefrokost, og så smager de forrygende godt. De er også oplagte hvis du skal lave påskebrunch. Pynt med purløg, dild eller karse. Det er æg som både børn og voksne elsker.
Forb. tid 5 minuttermin
Tilb. tid 15 minuttermin
Samlet tid 20 minuttermin
Antal 4personer
Ingredienser
6æg
4spskmayonnaise
2spskpurløg, fintklippet
Salt
Peber
150grejer
Til pynt
1spskPurløg, fintklippet
Sådan gør du
Kog æggene i rigeligt med vand i 10 minutter.
Køl dem af under den kolde hane, og pil herefter æggene.
Halver æggene og skrab blommen ud i en skål.
Bland blommerne med mayonnaise og fintklippet purløg og smag cremen til med salt og peber.
Fyld cremen tilbage i de halve æg, brug en teske eller en sprøjtepose hvis vi gerne vil have det ekstra fint.
Fordel rejerne på toppen af æggene og drys lidt purløg på toppen. Pynt eventuelt fadet med citronskiver til at presse ud over rejerne, og spis med rugbrød til.