Opskrift på grillet fennikelFennikel på grill smager helt fantastisk og passer perfekt som tilbehør til en god grillet bøf eller grillet kylling eller fisk. De er nemt at forberede og tilberede, og så er det noget hele familien elsker herhjemme.
Forb. tid 5 minuttermin
Tilb. tid 30 minuttermin
Samlet tid 35 minuttermin
Antal 2personer
Ingredienser
2fennikel
1spskolivenolie
1tsksalt
Peber, stødt, efter smag
30gsmør
Frisk timian, efter smag
30gparmesan, revet
Sådan gør du
Forvarm grillen til 200 grader sat op så der kan grilles over direkte og indirekte varme.
Skyl hver fennikel i koldt vand og del dem i 2 på langs.
Smør dem derefter ind i et tyndt lag olie og krydder med salt og peber.
Placer nu de halve fennikelknolde på grillen med den skårne side ned over direkte varme. Grill dem over den direkte varme i ca. 5 - 10 minutter eller til får lidt farve.
I mens de grilles, forberedes indpakningen til næste trin. Tag 2 lange stykke alufolie, læg dem dobbelt, og kom smørret i midten, fordelt i små stykker.
Tag nu de grillede fennikelknolde af af grillen og kom dem over på folien. Pak dem helt ind så folien lukker tæt.
Kom pakken med fennikel og smør tilbage på grillen og tilbered dem nu over indirekte varme i ca. 30 minutter eller til fennikelknoldene er helt møre.
Til sidst pakkes fenniklerne ud og drysses med frisk timian og revet parmesan. Nu er de klar til servering.