Nem opskrift på familievenligt pastafad med oksekød og peberfrugt. Det er en dejlig hverdagsret, da man kan forberede fadet, og så passer maden sig selv i ovnen indtil spisetid. Server med gnavegrønt, en grøn salat eller et madbrød.
Steg baconternene næsten sprøde på en pande. Tilsæt herefter løg og hvidløg, og steg ved middel varme til løgene er klare. Tilsæt hakket oksekød, og steg videre til kødet er brunet af. Tilsæt salt, peber og oregano.
Fordel den ukogte pasta, kødfyldet fra panden, peberfrugt, hakkede tomater, piskefløde og bouillon i et ovnfast fad. Vendt det lidt rundt, så det bliver jævnt fordelt, og pastaen er dækket af væsken.
Dæk fadet til med staniol, og sæt det i ovnen i 50-60 minutter, eller indtil pastaen er færdigtilberedt.
Fjern staniolen fra fadet, drys med revet parmesan eller grana padano, og sæt fadet tilbage i ovnen i 10 minutter eller til osten er smeltet.
Tag fadet ud, drys med hakket persille og server med grøntsager, en salat eller et brød til.