Opskrift på en helt fantastisk mør og saftig svinemørbrad med bacon tilberedt på grillen. Der er masser af velsmag og den passer perfekt sammen med en kartoffel bagt på grillen og selvfølgelig hvidløgssmør. Opskriften kan du bruge på både gasgrill eller kulgrill, princippet er det samme.
Forb. tid 10 minuttermin
Tilb. tid 35 minuttermin
Hviletid 5 minuttermin
Samlet tid 50 minuttermin
Antal 4personer
Udstyr
Madsnor
Grill
Ingredienser
1svinemørbrad
150gbacon
Salt
Peber
Rosmarin, frisk
Sådan gør du
Grillen forvarmes til 250 grader. Sat op til direkte/indirekte varme.
Forbered mørbraden. Puds den for sener og fedt. Derefter omvikles den med bacon. Bind den med madsnor og stik kviste af frisk rosmarin ind under snoren. Krydder den med salt og peber på alle sider.
Brun nu mørbraden af på den forvarmede og smurte grill over direkte varme. Flyt derefter mørbraden til indirekte varme og skru om muligt ned for varmen til 210 grader.
Mørbraden tilberedes nu ved indirekte varme til kernetemperaturen er 61 grader.
Når kernetemperaturen er nået tages mørbraden af grillen og skal nu hvile 5-10 minutter inden snoren fjernes og mørbraden skæres ud og serveres.