Nem opskrift på lækre saftige grillede hakkebøffer. Det er det perfekte at servere til familien når der skal tændes op i grillen og rigtig hygges på terrassen. Hvem elsker ikke hakkebøffer? Og med det rigtige tilbehør, har du et fantastisk måltid på ingen tid.
Forb. tid 10 minuttermin
Tilb. tid 15 minuttermin
Samlet tid 25 minuttermin
Antal 6bøffer
Ingredienser
Fars:
1kghakket oksekød
1løg, fint hakket
1rød peberfrugt, fint hakket
2spskbarbecuesauce, eller ketchup
1spskengelsk sauce
1spsksoya sauce
1tsksød fransk sennep
1,5tsksalt
1tskhvidløgspulver
Yderligere:
Olivenolie, til pensling
Salt, efter smag
Peber, efter smag
Sådan gør du
Forvarm grillen til 240 grader.
Løg og peberfrugt hakkes fint og kommes i en skål sammen med resten af ingredienserne til farsen. Rør farsen grundigt sammen til den er sammenhængende.
Form 6 bøffer på ca. 2,5-3 cm i tykkelsen. Pensel dem derefter med en smule olie og krydder med salt og peber.
Steg nu bøfferne på grillen ved høj varme i 5-6 minutter på hver side. Når man vender bøffen kan man med fordel pensle med barbecuesauce efter ønske.
Server direkte fra grillen med en god salat eller kartoffelsalat.