Krebinetter med ærter og gulerødder "Light version"
Nem opskrift på en lettere og sundere version af den klassiske krebinetter med ærter og gulerødder. Det er lækker aftensmad, som hele familien elsker herhjemme.
Find en stor skål frem og kom fars samt kapers og væsken fra glasset i. Ælt farsen grundigt sammen og form 4 krebinetter.
Find en pande frem og varm olivenolie op. Imellem tiden paneres krebinetterne.
Først vendes de i pisket æg og så i rasp. Så skal de på den varme pande og steges ved middelvarme ca. 10 min. på hver side.
Ærter og gulerødder:
I mens krebinetterne hygger på panden kan man lave tilbehøret. Når man vender krebinetterne, kommes ærter og gulerødderne i kogende vand, og og får et kort opkog så de stadig har lidt bid. Hæld vandet fra og lad dem dryppe af.
Bland olivenolie, æblecidereddike, sukker samt salt og peber i en skål og pisk det godt igennem. Slut af med at blande den hakkede persille i. Kom ærter og gulerødder i en skål og hæld dressingen over.
Server evt. de lækre sprøde krebinetter og ærter og gulerødder med ovnbagte rodfrugter eller kartoffelbåde.