Nem opskrift på en lækker kartoffel, som du kan servere som tilbehør til en god bøf, et stykke svinekød eller kylling. Disse fyldte bagekartofler går som tilbehør til alt kød, og så er de nemme at lave.
Vask og tør kartoflerne grundigt. Bag dem i ovnen ved 200 grader i 1 time til de er møre. De sidste 10 minutter af tiden, lægges baconskiverne ind i ovnen og steges sprøde.Hvis du har travlt, kan du bage kartoflerne i mikroovnen - 2 kartofler skal have 10 minutter ved maksimum effekt. Læg kartoflerne på et dobbelt stykke køkkenrulle, og vend kartoflerne når halvdelen af tiden er gået.
Del de færdigbagte kartofler på langs, og skrab fyldet ud i en skål. Tilsæt piskefløde, smør og æg, og mos det hele godt sammen med en gaffel. Skær den sprøde bacon i mindre stykker, og kom baconstykker, parmesan og persille i mosen. Gem eventuelt lidt bacon og persille til pynt. Smag kartoffelmosen til med salt og peber, og fordel den i de tomme kartoffel"skaller". Sæt kartoflerne i et ildfast fad.
Sæt kartoflerne tilbage i ovnen, og bag dem i 15-20 minutter, eller til de er blevet gyldne på toppen.
Drys kartoflerne med resten af den sprøde bacon og persille, og server straks.