Go Back
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
portioner
Smaller
Normal
Larger
Bagt feta med tomat
Nem opskrift på hurtig og lækkert tilbehør eller en tapasret. Server de bagte tomater og den cremede ost på et stykke sprødt brød.
Forb. tid
5
minutter
min
Tilb. tid
35
minutter
min
Samlet tid
40
minutter
min
Antal
4
personer
Ingredienser
600
g
cherrytomater
250
g
feta
,
eller puck ost/salat ost
8
fed
hvidløg
3
spsk
olivenolie
1
spsk
oregano
,
tørret
1
tsk
salt
2
tsk
sukker
peber
,
stødt, efter smag
Sådan gør du
Forvarm ovnen til 210 grader alm. ovn.
Vask tomaterne og kom dem i et ildfast fad.
Pil hvidløgsfedene og kom dem ned i fadet til tomaterne.
Placer fetablokken midt i fadet, hæld olivenolien over efterfulgt af oregano, salt, sukker og peber.
Stil fadet midt i den forvarmede ovn og bag det ved 210 grader i ca. 35 minutter.
Når fetaen er blød, og tomaterne er godt bagte, er retten klar til at servere. Spis med brød til.
Hvad skal du huske til næste gang?
Klik her for at tilføje dine egne noter
Ernæringsinformation
Serving:
1
person
Kalorier:
299
kcal
Kulhydrater:
12
g
Protein:
11
g
Fedt:
24
g
Mættet fedt:
11
g
Kolesterol:
56
mg
Natrium:
812
mg
Kalium:
406
mg
Fibre:
2
g
Sukker:
7
g
A-vitamin:
1019
IU
C-vitamin:
36
mg
Calcium:
356
mg
Jern:
2
mg
Vilkår for beregning af ernæringsdata
Har du prøvet opskriften?
Tag os med
@madformadelskere
og brug
#madformadelskere