Opskrift på hurtig og nem kartoffelcurry med fuld knald på smagen. Det er en lækker hverdagsret til kødfri aftensmad, og resterne er formidable at tage med på arbejde i madpakken.
Alle ingredienserne til karrypastaen kommes i en blender og blendes herefter til en helt glat pure.
Kartoflerne klargøres. De skylles, skrælles og skæres i kvarte.
De hakkede tomater blendes og stilles til siden.
Varm olien op i en stor gryde og svits karrypastaen et par minutter inden kartoflerne tilsættes og svitses med et par minutter.
Tilsæt de purerede tomater, kokosmælk, sukker og sennepsfrø, bring det i kog. Skru ned for varmen. Lad det småkoge ved middellav varme i ca. 35-40 minutter eller til kartoflerne er møre og saucen er kogt ind. Smag til med salt og peber.- Husk at røre rundt så det ikke brænder på
Når retten er færdig serveres den med naanbrød. Drys eventuelt lidt frisk koriander på toppen.