Opskrift på cowboytoastKlassisk toast med bøf af hakket oksekød, bløde løg og cremet cheddar. Den helt rigtige hyggelige smag, som man husker dem fra sin barndom. Server som frokost eller nem aftensmad.
Forb. tid 25 minuttermin
Tilb. tid 10 minuttermin
Samlet tid 35 minuttermin
Antal 8toasts
Ingredienser
Olie, eller smør til stegning
16skiversandwichbrød, eller toastbrød
8skivercheddarost, kan udelades
Fars:
800ghakket oksekød
2spskketchup
1spsksoya sauce
1spskengelsk sauce
1tskløgpulver
½tskhvidløgspulver
1tsksalt
Peber
Bløde løg:
50gsmør
5løg, store, pillet og skåret i tynde skiver
2spsksukker
1spskæbleeddike
Sådan gør du
I en stor pande smeltes smørret og løgene tilsættes. Svits dem ved middelhøj varme til de begynder at blive klare. Tilsæt sukker og æbleeddike og svits dem yderligere til de begynder at tage farve og bliver brune. Husk at vende det rundt undervejs, så det ikke brænder på. - Når løgene er færdige stilles de til siden. Husk at man kan lave bløde løg på forhånd.
Samtidig med at løgene steger på panden, røres ingredienserne til farsen grundigt sammen i en skål.
800 g hakket oksekød, 2 spsk ketchup, 1 spsk soya sauce, 1 spsk engelsk sauce, 1 tsk løgpulver, ½ tsk hvidløgspulver, 1 tsk salt
Del derefter farsen i 8 lige store portioner og form det til bøffer og krydder dem med salt og peber.- Bøfferne skal være ca. 0,5 cm. i tykkelsen og være en smule større end brødskiverne.
Varm en smule olie eller smør op på en pande og steg nu bøfferne et minuts tid på hver side ved høj varme. Når alle bøfferne er stegt, stilles de til siden.
Olie, Peber
Forvarm toaster/paninigrill til medium varme
Nu skal dine cowboytoast samles. Start med en skive brød efterfulgt af en bøf og en god portion bløde løg og en skive cheddar. Slut af med en skive brød, og gentag processen til alle toasts er klar.
16 skiver sandwichbrød, 8 skiver cheddarost
Tilbered nu dine toasts i paninigrillen eller toasteren til de er helt gyldne og sprøde og osten er smeltet. Gentag til alle toasts er tilberedt, og server straks.