Go Back
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
portioner
Smaller
Normal
Larger
Græsk bøf
Opskrift på en lækker Græsk inspireret hakkebøf med feta, soltørrede tomater og masser af smag. Vi plejer at servere græske bøffer med
tzatziki
,
græske kartofler
og en lækker
græsk salat
.
Forb. tid
10
minutter
min
Tilb. tid
15
minutter
min
Samlet tid
25
minutter
min
Antal
4
personer
Ingredienser
Fars:
600
g
hakket oksekød
1
stk
æg
1
fed
hvidløg
,
fint revet
2
spsk
soltørrede tomater i olie
,
drænet og groft hakket
3
spsk
feta
,
groft hakket
1,5
tsk
salt
2
tsk
tørret oregano
2
spsk
frisk persille
,
fint hakket
Peber
,
stødt, efter smag
Til stegning:
3
spsk
olivenolie
Sådan gør du
Ingredienserne til farsen røres grundigt sammen i en skål.
- Farsen kan stilles på køl inden den skal bruges.
Form 4 bøffer af farsen på ca. 2-2,5 cm i tykkelsen.
På en pande varmes olivenolien op til middelhøj varme. Steg nu bøfferne 6-7 minutter på hver side.
Når bøfferne er færdige er de klar til servering.
Hvad skal du huske til næste gang?
Klik her for at tilføje dine egne noter
Ernæringsinformation
Serving:
1
person
Kalorier:
533
kcal
Kulhydrater:
3
g
Protein:
29
g
Fedt:
44
g
Mættet fedt:
15
g
Transfedt:
2
g
Kolesterol:
159
mg
Natrium:
1138
mg
Kalium:
534
mg
Fibre:
1
g
Sukker:
2
g
A-vitamin:
304
IU
C-vitamin:
4
mg
Calcium:
111
mg
Jern:
4
mg
Vilkår for beregning af ernæringsdata
Har du prøvet opskriften?
Tag os med
@madformadelskere
og brug
#madformadelskere