Baconen skæres ud i fine tern og steges i en tykbundet gryde i en smule olivenolie.
Alle grøntsager hakkes fint og tilsættes. Det hele steges i ca. 10 min. Det hakkede oksekød tilsættes og steges til kødet er brunet af.
Hakkede tomater tilsættes sammen med tomatkoncentrat, rødvin, bouillon, krydderrierne og sukker og det hele koges på svag varme i 2-3 timer. Den sidste time tages låget af gryden for at sovsen tykner lidt.
Samling
Der kommes et lag sovs i bunden af et fad, efterfulgt af en passende mængde mornay sovs fordelt ud over sovsen. Herefter rives ost ud over, hvorefter processen gentages ca. 6 gange eller efter ønske.
Lasagnen afsluttes med et lag kødsovs, mornaysovs og masser af revet padano ost. Lasagnen bages i en 200 grader varm ovn i ca. 1 time.
Lad lasagnen stå og trække 5 minutter efter den kommer ud af ovnen, inden den serveres.